Har du for nylig dannet et rockband med dine venner? Fedt! Det er vi glade for at høre, for her på hjemmesiden brænder vi for alt der har med rockmusik at gøre. Jo flere bands vi får dannet på den danske rockscene, jo bedre er det for os rockentusiaster. Måske er det endda gået så godt for jeres band, at I nu skal på turné sommeren over. I så fald vil vi anbefale jer at læse med her. I denne artikel giver vi nemlig gode råd til hvordan I husker at vedligeholde den sunde livsstil mens I er på turné landet over.

Husk at holde dine tænder sunde på turnéen

En bandturné er ofte hektisk, og man får besøgt et hav af byer og spillesteder på ganske få uger. Som sådan er det ikke overraskende, hvis man til tider kommer lidt væk fra de sunde vaner. Det er dog ikke desto mindre vigtigt, at du husker at børste tænder dagligt når du er på turné. Ellers risikerer du at dine tænder tager permanent skade af din aktive musikalske livsstil.

At børste tænder er noget der skal gøres dagligt, og helst mindst morgen og aften. For mange er det endda også en god idé at børste tænder flere gange hver dag. Det gør sig blandt andet gældende hvis man i forvejen døjer med tandproblemer, eller hvis man for eksempel indtager meget syreholdige fødevarer såsom sodavand eller lignende. Husker man ikke at børste tænder regelmæssigt, risikerer man at ens generelle mundhygiejne sænkes drastisk. Inden længe vil risikoen for huller i tænderne også stige, og det er alt sammen noget du og de andre gutter i rockbandet ikke bør stile efter. Så husk nu altid at børste tænder når I er på turné!

Spis sundt hver dag, selv når I er på turné

Vi kan sagtens forstå hvis I ikke har tid til ret meget andet end at spille musik, øve jer og stresse af når I er på turné, men ikke desto mindre er det vigtigt, at I husker den sunde livsstil når I er på farten. Det bidrager nemlig til, at I bliver bedre rockmusikere, som jo naturligvis er vigtigt. Gør derfor en dyd ud af dagligt at få indtaget et sundt og varieret udvalg af fødevarer. Jeres mad skal således bestå af masser af frugt og grønt samt fuldkorn, og så er det samtidig vigtigt, at I husker primært at slukke tørsten i vand.

Den gode præstation på scenen afhænger af jeres sunde livsstil

Der er næppe den store tvivl om, at I ønsker jeres rockband skal opnå masser af succes. Husk derfor at vedligeholde den sunde livsstil. For jo sundere I lever, jo bedre vil jeres præstationer på scenen blive. Overvej derfor også at slutte hver dag på turnéen af med lidt aktiv dans, vægttræning og en rask løbetur. Så kan jeres turné kun gå hen og blive god!