At have plakater af sit favoritband på væggen er ikke bare forbeholdt teenagere. Disse plakater repræsenterer de minder, som både unge og voksne forbinder med musikken.

Derfor fortjener disse plakater ikke blot at blive hængt op. De fortjener at blive udstillet med den højeste agtelse og ærbødighed. Overvej derfor at indramme dem i de bedste Rammer der findes.

Hos Desenio finder du kvalitetsrammer i et væld af forskellige typer og størrelser, så du på den måde er sikker på at finde noget, der rammer dine rockhelte bedst ind.

Fortjener flotte rammer

Når du tænker på, hvor meget dine musikalske helte har betydet i dit liv, fortjener de også at blive præsenteret i en ramme, der matcher deres betydning. Når du giver dine favoritter en fremtrædende plads, signalerer du, at det ikke bare er baggrundsstøj, men derimod en vigtig del af dit liv.

Du skal samtidig huske på, at rammer ikke kun er vigtige for æstetikken. De beskytter også mod skader, slitage, fugt og falmen forårsaget af sollys. Ved at investere i de bedste rammer sikrer du, at plakaterne bevares i fin stand.

Rammerne sikrer ganske enkelt, at dit yndlings-rockband fastholdes i fin form, og præsenteres optimalt i mange år frem.