Skal I på turné med bandet her til sommer? Ja naturligvis, for det er jo hele rockkulturens nerve og eksistensberettigelse, at kunstnerne møder deres publikum i det virkelige liv. Festivaler, friluftskoncerter, byfester og markeder udgør centralnervesystemet i rocken. Og selv om ikke alle kan leve af musikken, så er det ude i marken, at tingene sker og inspirationen kommer!

Kør sikkert og praktisk

Skal I afsted til sommerens koncertsteder, så er det vigtigt at have en bil, der er indrettet til formålet. I kan få skabt det bedste bildesign med worksystem.dk, som er en virksomhed, der netop har specialiseret sig i, hvordan arbejdsbiler kan bestykkes og udrustes, så de bliver klar til netop det formål, de skal tjene.

Når I skal afsted, er det vigtigt, at I kan kan køre sikkert og praktisk. Måske har I brug for et område i varebilen, hvor I kan udføre de administrative jobs, der også følger med et aktivt band, eller I har måske ligefrem brug for at kunne sove i bilen eller lave lidt mad. Alt det kan worksystem.dk hjælpe jer med, så I får udnyttet bilens kvadratmetre bedst muligt.

Hvad skal der til, for at livet med rockbandet kan blive til mere end en glad hobby? Det har vi ikke noget klart svar på, men vi ved, at der skal mere end blot talent til. Hårdt arbejde, vedholdenhed og masser af blod, sved og tårer er som oftest opskriften på succes, og det gælder også i musikkens verden.