Er I blandt de mange, der i en tidlig alder har lavet jeres eget band, og som nu oplever, at det begynder at rulle derudaf? Så er der brug for, at I begynder at arbejde lidt mere professionelt med bandets aktiviteter, også på det administrative område. Her kommer brugen af moderne IT-systemer ind i billedet, for med dem kan I blive bedre til at kommunikere internt, styre jeres bookinger og planlægge turneer og andre aktiviteter.

Vejen til en mere effektiv styring af jeres rockband kan for eksempel gå via software fra preciofishbone.dk, som er blandt markedets bedst udviklede og henvender sig til både store og små virksomheder – og selv om I måske opfatter jeres rockband som et kunstprojekt, er det jo også en forretning, som I skal have noget ud af.

Hos preciofishbone.dk kan I både finde systemer, der kan give jer et effektivt intranet, hvis behovet går i den retning, eller I kan skabe en bedre administration med Office 365 softwaren, som preciofishbone.dk også er ekspert i. Søg rådgivning hos preciofishbone.dk og find den løsning, der vil matche behovet hos jer bedst muligt.

Vigtigt at de unge kommer i gang med musikken

Mange unge har en drøm om at blive kendte og berømte, og det er ikke så sjældent, at det er en rockstjerne, der er idolet. Men det allervigtigste er jo at komme i gang, og her kommer musikskolernes tilbud ind som noget af det vigtigste. En del musikskoler oplever faldende tilgang i disse år, men der arbejdes overalt på at skærpe børnenes lyst til at begynde med at spille på et instrument, synge i kor eller lave samspil – altså sammen noget, der er med til at skabe og understøtte interessen for at spille.

Det er vigtigt, at der hele tiden er en fødekæde af nye børn og unge, som har fundet mening i at spille. Det er forudsætningen for, at musikscenen hele tiden kan udvikle sig, og at der kan blive skabt nye rockbands, der kan tegne sig for fremtidens succeser.

Kast jer ud i det

At spille i et rockband giver ikke bare et potentiale for at skabe en virksomhed, som I kan leve af og udvikle jer sammen med. Det er også menneskeligt udviklende at skabe noget sammen med andre, og derfor siger vi til alle unge, der går med drømmen i sig: Kast jer ud i det og se, hvad det kan blive til. Det er slet ikke alle, det lykkes for, men uanset hvor langt man når, har man fået oplevelser, som man kan leve højt på resten af livet. Og for enkelte lykkes det at komme hele vejen fra de første spæde toner i musikskolen til et levedygtigt rockband, der ikke bare er en hobby, men en forretning på højt niveau.

Rock and Roll