Holder du af rockmusik? Så har du måske ligefrem ambitioner om selv at spille i et rock band, og for mange unge mennesker er det en drøm, som de prøver af. Måske gennem den lokale musikskole, hvor de kan prøve kræfter med at være en del af et rock band, eller måske ligefrem på professionel basis, hvis talentet og evnerne rækker til det. Måske bliver du ikke medlem af så kendt et orkester som Michael Learns To Rock, som efter mange år stadig er på banen og fuld af rock. Men mindre kan også gøre det.

Det kunne være fedt, hvis du og dine kammerater kunne finde jeres egen stil og optræde for et publikum. Måske er I til live optræden rundt omkring i strandparker, på teltpladser og andre steder, hvor stemningen er løs og humøret højt? Rockmusik er nemlig også strandmusik, og til det hører selvfølgelig den rette påklædning, hvis man er tilhører til jeres rockband med strandmusiktema.

For eksempel kan det være fristende for mange at tage imod det gode sommervejr og blot iklæde sig en bikini i lækkert design, som blandt andet kan findes på netshoppen NA-KD. Her kan folk bruge al den tid de vil på at surfe gennem det store udvalg af tøj og finde netop det, der passer til den strandkoncert med dit band, som de er på vej til.

Når man ønsker at realisere sin drøm om at komme til at spille i et rockband, er det vigtigt, at man sætter ambitionerne efter talentet. Alt for mange har fået en stor skuffelse, når evnerne ikke rakte til en professionel karriere som rockmusiker, mens mange andre har fået stor glæde ved at spille som amatør i et rockband. Der er alle muligheder for at få et sjovt liv som medlem af et rockband, hvis man finder et, der matcher det talent, som man har.

For dig vil det givetvis være en stor oplevelse at komme til at spille i et rockband og optræde ude i det fri landet rundt. Måske bliver I opvarmning til et større og mere kendt orkester, men måske ender I også med selv at blive et kendt og populært orkester, som folk vil rejse langt for at høre.