Den lyse sæson nærmer sig, og dermed er der igen masser af mulighed for at komme afsted til skønne rockkoncerter i det ganske land. Snart sagt hver en by har efterhånden sin egen rockfestival, så der er rigeligt med muligheder, når du vil have lækker lyd i ørerne.

Husk i øvrigt din mobiltelefon når du skal afsted. Den er trods alt din livline til dine kammerater hvis de skulle blive væk, og den er også en god sikkerhedsforanstaltning. Du bør beskytte den med et godt cover, så den kan stå imod slag og andre ulykker. Mobiltasken.dk tilbyder et stort sortiment af alle slags covers. Find derfor et du kan lide allerede i dag, og gerne et som passer perfekt til netop din telefon.

Festivalerne er klar

Nogle af de store festivaler er selvfølgelig klar til at tage imod her til sommer. Skanderborg er vært for Smukfest, og her er programmet næsten klar. Det samme gælder i Roskilde, hvor den store Roskildefestival er klar med en masse nye spændende navne.

Uanset om du foretrækker de store landskendte festivaler, eller om du i stedet hælder til de mere intime arrangementer, så er der helt sikkert noget at se frem til.