Der er mange, som siger, at rockmusik bare er larm, men rock er jo ikke bare rock. Der er mange subgenrer, og det dækker alt fra Fats Domino til metalmusikken i dag, som er mørk og dyster, og det kan for nogen virke som noget, der er meget mørkt og skræmmende.

Den meget mørke del af rockmusikken er dog ikke det, du ser meget til eller hører i radioen og på de mange musikkanaler, der er på tv, men den er der, og den er en del af rockfamilien.

Blød og tiltalende for mange

Den blødere og mere populære del af rockmusikken er der flere, der lytter til. Den er en smule mere mainstream, og der er også flere, som gerne vil have det som en del af forskellige typer af fester, så der er bud efter de bands, som kan spille alle de store rockhits fra vores ungdom.

Det hele er rock, og det er nok den del af musikken generelt med flest subgenrer, og derfor er der også rigtig mange, som spiller rock og lytter til det.

Det er netop også derfor, der er mulighed for at få et rockband til din fest, som spiller lige det, som du gerne vil høre, for selvom den moderne rap og popmusikken er noget, som i dag dominerer de forskellige lister over den populære musik, så er det for mange rockmusikken, de fleste lytter til, når de er ude. For den er stadig populær, og det er noget, som de fleste gerne vil ud og danse til.

Det er perfekt live

Der er mange, som gerne vil have live musik til arrangementer, og det er derfor, du skal overveje et rockband, for der vil altid være fest, hvor der er rockmusik.

Der er mange bands, som spiller rockmusik og de fleste af dem har et repertoire, som kan tilpasses den fest, de kommer ud til, i samarbejde med dem, som holder festen. Der vil altid være nogle bands, som er de foretrukne, og der vil også være nogle favoritnumre, som arrangørerne gerne vil have indgår i sætlisten.

For mange år siden var det at være musiker og spille musik et liv, som næsten mindede om det at være vagabond, men i dag er rockmusikerne pæne familiefædre, som kan spille musikken fra deres ungdom og så efter weekenden vende tilbage og have deres hverdagsjob. Der er ikke meget med den sultende musiker på gaden, men det er nu stadig rock, der bliver spillet, og det er stadig dygtige musikere, som kan deres kram, der kommer og spiller til de fester, som du holder.

Det er bare op til dig at finde det band blandt de mange, som passer dig bedst, og så få dem booket til din næste fest, for der er rift om dem, som er bedst.